› In English
Ajankohtaista

Uutiset


Uutiset

31.1.2021 9.20

Auto- ja Liikennegaala nähtävissä tallenteenta

Vuoden Auto Suomessa 2021 julkistettiin 27.1. järjestetyssä Auto- ja Liikennegaalassa. Koronatilanteen takia gaala järjestettiin virtuaalitapahtumana.

Auto- ja liikennetoimittajat ry:n jäsenet valitsivat kuuden finalistin joukostaVuoden Autoksi Skoda Octavian. Vuoden Auto -titteli jaettiin tällä kertaa jo seitsemättä kertaa. Gaalassa pakittiin lisäksi myös muita liikenne- ja autoalan ansioituneita tekijöitä – muun muassa Liikennevaikuttajan erikoispalkinnon sai Liikenneturvan aiempi pitkäaikainen toimitusjohtaja Anna-Liisa Tarvainen ja liikennealan elämäntyöpalkinnon liikennelääketieteen emeritusprofessori Timo Tervo.

Auto- ja Liikennegaalasta on koottu tiivis koostelähetys, joka on nähtävissä mtv3-palvelussa:


Auto- ja Liikennegaalan kooste mtv-palvelussa



Kuvia ja muuta tietoa palkituista on koottu Auto- ja Liikennegaalan sivuilla.

Lisätietoja Auto- ja Liikennegaalasta

Jukka Suomela, Auto- ja Liikennegaala, p. 0400 617761, jukka.suomela@autojaliikennegaala

Ragnar Mehisto, Vuoden Auto Suomessa -toimikunnan puheenjohtaja, Auto- ja liikennetoimittajat ry, p. 050 357 2767, ragnar.mehisto@otava.fi

Toni Jalovaara, Auto- ja liikennetoimittajat ry, p. 0400 821 993, toni.jalovaara@inmen.fi


Autoalan Tiedotuskeskus on autoalan suurimpien toimialajärjestöjen palvelu- ja informaatiokeskus, jonka tehtävänä on tuottaa tietoa tieliikenteestä sekä autokaupan, autoteollisuuden, korjaamojen, katsastuksen ja autokierrätyksen toimialoilta. Tiedotuskeskuksen omistavat Autoalan Keskusliitto ja Autotuojat ja -teollisuus ry.


Palaa otsikoihin