› In English
Ajankohtaista

Uutiset


Uutiset

12.8.2024 10.30

Hanna Hietala Autotuojat ja -teollisuus ry:n liikenteen erityisasiantuntijaksi

Autotuojat ja -teollisuus




Autotuojat ja -teollisuus ry on valinnut liikenteen erityisasiantuntijakseen Hanna Hietalan, joka aloittaa tehtävässään 1.9.2024.

Odotan innolla työn alkua. 100 vuotta täyttävä Autotuojat ja -teollisuus ry on keskeinen toimija suomalaisessa elinkeinoelämän järjestökentässä. Jäsentensä kautta se edustaa maamme toiseksi suurinta kaupan alaa ja toisaalta globaalia autoteollisuutta Suomessa", Hietala sanoo. 

"Suomen kaltaisessa pitkien etäisyyksien maassa autot ovat välttämättömiä niin ihmisille, yrityksille kuin teollisuudellekin. On hienoa päästä vaikuttamaan siihen, että Suomessa on käytössä uudempia, turvallisempia ja vähäpäästöisempiä autoja”, hän jatkaa.

Hietala siirtyy liikenteen erityisasiantuntijaksi Sailab – MedTech Finland ry:n elinkeinopoliittisen asiantuntijan tehtävästä. Hän on aiemmin työskennellyt mm.  Metsäteollisuus ry:n logistiikkapäällikkönä, Suomen Yrittäjien järjestöjohtajana sekä liikenne- ja kuntaministeri Paula Risikon erityisavustajana.

Hanna Hietalan kuva

Lisätietoja

Liikenteen erityisasiantuntija Hanna Hietala, p. +358 41 544 9500, hanna.hietala@autotuojat.fi (sähköposti 1.9. alkaen)

Toimitusjohtaja Tero Kallio, p. +358 40 729 4513, tero.kallio@autotuojat.fi


Autotuojat ja -teollisuus ry on valmistajien valtuuttamien uusien autojen maahantuontiyritysten ja autoteollisuuden yhdistys. Yhdistyksen jäsenten osuus kotimaan uusien henkilö-, paketti-, kuorma- ja linja-autojen markkinasta on noin 95 prosenttia.


Palaa otsikoihin