› In English
Ajankohtaista

Uutiset


Uutiset

5.4.2019 12.04

Moottoriliikenteen ansiomitalit 2019 jaettu

Liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner jakoi perjantaina 5.4. moottoriliikenteen ansiomitalit vuodelle 2019. Mitali myönnetään ansiokkaasta valtakunnallisesta toiminnasta suomalaisen moottoriliikenteen hyväksi. Ansiomitalin voi saada myös henkilö, joka pitkäaikaisella ja tuloksekkaalla työllään on edistänyt tieliikenteen kehittämistä.

Mitalin saaneiden joukossa olivat myös Autotuojat ja -teollisuus ry:n pitkäaikainen hallituksen jäsen Kenneth Strömsholm sekä Autoalan Tiedotuskeskuksen entinen viestintäpäällikkö Jommi Õunap.

Mitaleja on myönnetty vuodesta 1993 lähtien uudet mitalistit mukaan luettuna kaiken kaikkiaan 203 kappaletta. Ansiomitali virallistettiin vuonna 2007.

Moottoriliikenteen Keskusjärjestö on kahdeksan tieliikennejärjestön yhteistyöelin. Jäseninä ovat Autoalan Keskusliitto, Autoliitto, Autotuojat ja -teollisuus, Linja-autoliitto, Suomen Autokoululiitto, Suomen Autoteknillinen Liitto, Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ja Suomen Taksiliitto.

IMG_20190405_101917

Autoalan Tiedotuskeskuksen entinen viestintäpäällikkö Jommi Õunap ja Autotuojat ja -teollisuus ry:n pitkäaikainen hallituksen jäsen Kenneth Strömsholm saivat moottoriliikenteen ansiomitalit.

Liikenne- ja viestintäministeriön tiedote mitalien jaosta


Palaa otsikoihin