› In English
Ajankohtaista

Uutiset


Uutiset

3.5.2022 16.00

Moottoriliikenteen ansiomitalit 2022 jaettu

Liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka jakoi 3.5.2022 moottoriliikenteen ansiomitalit kymmenelle auto-, liikenne- ja kuljetusalan aktiiviselle toimijalle. Mitalin saajien joukossa olivat myös autoalalta tutut kauppaneuvos Heikki Häggkvist, PR- ja viestintäpäällikkö Johanna Laune, toimitusjohtaja Antti Ruhanen sekä tekninen johtaja Jouko Sohlberg.

Moottoriliikenteen ansiomitaleja myönnetään ansiokkaasta ja pitkäaikaisesta toiminnasta moottoriliikenteen ja sen kehittämisen hyväksi tai tieliikenteen kehittämistä edistävästä työstä.

Liikenne- ja viestintäministeri myöntää mitalin Moottoriliikenteen Keskusjärjestö ry:n hallituksen asettaman mitalitoimikunnan esityksen perusteella. Mitaleja on myönnetty vuodesta 1993 lähtien uudet mitalistit mukaan luettuna yhteensä 231.

Moottoriliikenteen Keskusjärjestö on kahdeksan tieliikennejärjestön yhteistyöelin. Jäseninä ovat Autoalan Keskusliitto, Autoliitto, Autotuojat ja -teollisuus, Linja-autoliitto, Suomen Autokoululiitto, Suomen Autoteknillinen Liitto, Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ja Suomen Taksiliitto.

Liikenne- ja viestintäministeriön tiedote moottoriliikenteen mitalien jaosta

Palaa otsikoihin